Panduan Merawat Buasir/Sembelit

Pada pertengahan bulan April 2012 , satu panduan lengkap merawat buasir telah berjaya diterbitkan dan dipasarkan melalui medium internet.

Panduan merawat buasir berkenaan telah dilancarkan sendiri oleh penulis ebook berkenaan iaitu En. Hafiz Wasa. Beliau bukan sahaja seorang penulis ebook-ebook kesihatan malah beliau juga merupakan seorang ahli farmasi yang berkhidmat di sebuah klinik kesihatan di Pantai Timur.

Apa yang menariknya berkaitan ebook ini adalah, ia dikarang sendiri oleh orang yang pernah merasai apa itu buasir. Beliau dapat memahami bagaimana ‘seksa’nya menangung buasir. Jadi penulisan ebook ini sudah pasti dapat memberikan seribu satu manfaat kepada orang ramai yang menderita penyakit buasir ini.

Mungkin anda tertanya-tanya, apakah pendekatan dan cara bagaimana buasir itu dirawat?
Dalam ebook Panduan Merawat Buasir ini ia menjelaskan 3 kaedah utama dalam merawat buasir. Kaedah ini bergantung kepada tahap mana buasir yang anda alami.

Secara ringkas ia dirawat mengunakan ubat-ubatan, pembedahan dan cara semulajadi. Cara semulajadi ini amat menarik perhatian saya.

Ia diajar bagaimana untuk kita merawat dan seterusnya menghalang buasir dari terus terjadi secara rawatan semulajadi. Boleh dikatakan buasir ini dirawat terus dari akar umbi.

Bagaimana untuk anda memiliki ebook Panduan Buasir ini?

Senang sahaja ya…

Pertama sekali anda perlu ke laman web jualan ebook ini iaitu:

Kemudian klik pada button DAPATKAN SEKARANG!
Seterusnya anda akan dibawa ke laman tempahan.
Di laman tempahan berkenaan, anda perlu membuat pembayaran melalui nombor akaun yang disediakan.

Selepas membuat pembayaran, anda wajib mengisi BORANG PENGESAHAN PEMBAYARAN pada halaman tempahan tersebut.

Kemudian selepas selesai, tunggu sahaja email dari penulis ebook berkenaan kerana dalam masa 24jam ebook merawat buasir versi pdf akan dihantar ke email anda.

Dan selesai…

Percayalah, jika anda membaca dan mengikut setiap langkah yang diterangkan dalam ebook merawat buasir berkenaan pasti masalah buasir akan terhapus dalam diari dalam hidup anda.

Akhir kata dari saya, kita cuma berikhtiar tetapi Tuhan jua yang menentukan.

 

Ini memang ‘copy’ betul-betul dari sumber : http://www.petuanenek.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *