Komen Berjela Pasal Politik

Assalamualaikum,

Ini nak cerita pasal komen yang selalu asida.net ni dapat. Kekadang pelik rasanya, rajin bebenor diorang post komen berbaur politik dekat blog asid ni, padahal blog asid takdelah nak cerita2 pasal politik situ sini.. kasi pening kepala je kan. si mamat ke minah ke ni, selalu benor citer2 politik kat tapak komen asida.net.

Btw nasib baiklah wordpress ni barjaya block komen2 tu keluar. Bukan apa, nanti kang korang pun sama2 pening baca komen tuh, panjang berjela.. macam karangan SPM.. huhu

Agak2nya memang kerja dia kot 24jam, kasi komen diblog2, di url2.. pasal benda ni. ish ish.. maybe okay bagi dia kot, di hired dapat gaji.. tapi kita.. aduh dikasi stress lagi. Cukup2lah kat berita tv, hmm kat blog personal ni pun nak kacau?? Sabar jelah.

2 thoughts on “Komen Berjela Pasal Politik”

  1. sabo jer la..agaknye mmg dah keja org tu kot. Copy and paste jer dekat blog org..heheh anyway, blog vv tak dapat nak sign in. huhu xdapat nak buat apo pun arini..under maintanance kekdahnyer..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *