Hari Ketiga di Hospital

Hari ketiga di Hospital. Hari ini memang gagahkan diri untuk berjalan. Walau macammanapun, hari ini Asid kena berjalan ke toilet sendiri. kalau tidak memang tak boleh nak balik. Alhamdulillah subuh tadi dah berjalan ke toilet itupun sebab rasa nak buang air besar. Bila dah sampai toilet, taknak ler pula. Sabar ajelah.

Tengahari pula, Asid dibawa turun ke Klinik bilik Dr untuk check tekanan darah. Result dari darah yang di ambil still rendah. 2, 3 kali darah di ambil pun masih juga rendah . Dr sarankan Asid di masukkan darah. Walaubagaimanapun Asid tak nak cukuplah sekadar menelan pil tambah darah. Di sebabkan tekanan darah ini Asid tidak dibenarkan keluar wad. huhu. Di tambah pula dengan keadaan Arisha yang ada “Kuning”. Walaupun kuningnya belum tinggi, still kena diletakkan dibawa cahaya lampu LED.

Seronok juga berjalan ke wad baby. Boleh tengok semua baby dekat situ. Boleh berbual-bual dengan ibu2 yang lain dan yang paling penting, boleh tengok Arisha bila-bila masa sampaikan cerita Ariana tuh pun tak ingat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *