Yahooooo

Dah 2 days Asid habis pantang. Dah boleh makan macam2. hehehe 🙂 .Alhamdulillah semuanya Baby dan Mama sihat. Kadang2 risau jugak bila tengok Ash tercungap2 nak tarik nafas. Risau pula Ash kena sakit lelah. Time2 kecik macam ni memang tak perasan tpi bila dah besar sikit.. susah pulak Ash nanti. Tapii bila doctor check, tak ada apa2, semua sihat. Lagi satu juga kalau Ash selsema. Yelah budak kecik mana pandai bernafas ikut mulut kalau tersumbat. Itulah kalau rasa kepalanya panas, Asid taruk air dekat kepala dia. Sejuk kan kepala Ash.

Dua hari ini juga Asid belajar mandikan Ash. Nak tak nak kena juga mandikan Ash walaupun badan Ash masih lembik dan kecik. Risau juga bila terlepas dari tangan, sakit Ash nanti. huhuhu.Nanti kalau dah balik Sentul, sapa pulak nak mandikan Ash kalau bukan Mama dia ek.

24 days

28 days

12 thoughts on “Yahooooo”

  1. Memang ada satu hari dalam pantang, kite akan menangis tak de bersebab. Nangis pun beria.. sangat2. tapi harus diingat, kalu nangis tue cepat2 lah stop kan fikiran dengan berselawat. Moga2 terhalang dari penyakit ‘meroyan’. bahaya tue..

  2. oo..vv igtkan ima pregnant :p…hehe

    hehe..mcm2 ada yek :p..huhu vv pun tgh cari pic yg lawa sket ni :)..huhu..tpkan, vv pn tembam sket ni :(…uwaa…tp, takla tembam btl..heehehe…

    huhu..susa jg hati vv ni :(..vv mudah tersentuh time lps bsalin ni pla..sket2 nangis..susa hati vv..huhuhu vv mesti sabar, klu x..buruk pdhnya kan?! 🙁

  3. ah a biasalh tu dania. Mmg dh lumrah ibu mengandung. Ingin dibelai dan dimanja selalu mcm baby. Asid dulu byk jugak nangis, Abg Asid x ks nangis sbb membahayakn kndungan dan org2 tua kt nnti baby ikut kuat nngis gak. Bl Asid nngis je mesti dia cpt pujuk. Belikn coklat dan ais lemon tea. Tp cemburu x adalh, maybe Abg asid tahu Asid ni sensitive w/pun x ngandung… so phm2 jelh ek. 🙂

    Kalu ima nk dukung Ash… dtglh ke shah alam ni.. hehe

    Mama Ash blum lg amik pic ngan Ash. Asyik terlupa je. Tp malulh nk tunjuk.. Mama Ash gemuk, tembam lg. hehe 🙂

  4. kak vv..tenQ~~~
    ima x peknen laa…
    hihihi…nikah pon lom… saje ty sbb ade tbace atikel…
    hehehe…
    chumEL laa..baby asH!!!
    nak dukung!!!
    nak dukung!!!

  5. mmm…mcm2 ek pe’el org ngandung nih..kekadang tu x masuk akal lak rasa…Dania ingatkan Dania je mcm tu..rupa2nya org lain pun camtu gak..kesian kaum bapa nk kena llayan karenah bakal ibu…huhuhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *