Western Food @ Qaseh Seksyen 13

Assalamualaikum,

Disebabkan keenakkan daging kambing biri-biri panggang di Majlis Kenduri kahwen umah Pak cik Adam semalam, kami sekeluarga meneruskan misi mencari daging panggang terbaik antara terbaik di daerah sini.

Haha berdasarkan pujian dan dorongan kengkawan papa, ada 2 tempat kedai makanan western food kat Shah Alam ni. Satu di seksyen 13 dan satu lagi di USJ.

Untuk permulaanya cuba dulu tempat di Seksyen 13 dulu lah.. Restoran Qaseh.  Ada tips – kalau datang jangan lupa miniman Mango Juice, so order lah jugak.. nyummy memang tidak mengecewakan. 🙂

 

2 thoughts on “Western Food @ Qaseh Seksyen 13”

  1. kt situ memg sedap.. ina pon slalu g situ even lunch pon sedap.. lg satu sedap n harga so so kt paya jaras.. bamboo steak house.. sedap bile sauce dia xrase cm maggi kan..

    1. 🙂 ah a sedap. sib baik de kengkawan hubby bgtahu. klu tidak pas ke sudah tak tahu. siap pergi area damansara yg jauh tuh. hehe

      kat seksyen 3 ada kat tirai ratus tp daging tak lembut pulak. kuah yg ciput je. hehe demand lak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *