Wednesday

Kelas awal pukul 830 pagi. Tepat2 pukul 830 masuk DK. Kalau Amir tidak hantar, pasti lagi lambat sampai. Ingatkan kitorg yang lambat, rupa2nyer ade lagi yang lambat..Tambah2 debutet pukul 9 lebih baru sampai. Aduhai..memang kalau kelas En Adzhar memang lambat. Hehe at least dia datang jugak bukan macam bebudak lain..asyik ponteng jerk.hehehe

Lepas kelas Proposal, kita ngan E.T pergi menara berkembar UiTM sebab hendak cari buku yang berkenaan dengan Thesis kitorng. Mula2 sedih jugak. E.T dapat cari buku, aku pulak langsung tak ade. Then bila kita turun tingkat bawah (PTAR3), nampak satu sudut buku2 baru. Kita carilah pulak dekat situ. Akhirnyer dapat satu buku nie..Pocket PC. Hehe at least de jugak buku yang dipinjam. Ingatkan E.T leh pinjam buku yang dia amik tadi rupanyer tidak boleh ada problem ngan Matrik kad dia. Kita pulak tidak tahu dia pergi mana, terus pergi Ptar4.. kononyer nak cari E.T last2 tak de. Alang2 kat Libary nie,kita pun carilah lagi. Kat sini lagi banyak buku tentang Pocket PC. LAst2 pinjam 4 buah buku. Sekali dengan buku programming..hehehe

After that, kitorang pergi Surau Cempaka..nak rehat dan sembahyang zohor. Kejap lagi ada kelas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *