Wedding Sepupu Papa

Majlis perkahwinan sepupu Papa Ash, iaitu anak wande. Majlis diadakan Dewan Orang Ramai Ulu Klang, area rumah nenek AU5. Alhamdulillah Baby Ash tak banyak karenah, tak adalah nangis2. Senang lah kalau nak bawwak Ash ke mana-mana majlis after this.

Baby Ash dah pandai makan dadih. Yelah mendenya lembut sure lah dia suka. Cuma Mama je tak berani nak bagi Ash makan. Takut kalau2 Baby Ash sakit perut. Kalau baby lain yang seusia Ash, dah macam2 makannya. Ash baru nak cuba2 makan something different, besides bijirin dia. Wakaka 🙂

Maklumlah first time ada baby ni. Tak tahu sangat selok beloknya. Apapun Mama dan Papa sentiasa membesar dengan sihat dan cergas. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *