Wash Drum Cleaner (Power Max)
Jan 2017 01

Wash Drum Cleaner (Power Max)0

Posted In Umum

Assalamualaikum, Asid nak share pasal sabun Wash Drum Cleaner ni . Sabun untuk membersih mesin basuh. Jangan kita asyik basuh kain aje, mesin basuh juga perlu dibersihkan. At least sekali dalam masa 6 bulan.

Membersih dan Menyahkuman Mesin Basuh

Dengan sabun ini, tak susah mana pun. Mula2 beli sabun ini, RM15.40 sekotak. Dalam nya ada 2 bungkus sabun 300g satu. Jadi boleh basuh 2kali.

  1. Masukkan sabun sepaket dalam mesin basuh, masukkan air penuh. Kemudian tekan basuh Wash sahaja. Jangan tekan Spin ye. Biarkan semalaman dulu.
  2. Kemudian, pagi nya mulakan wash/spin macam biasa basuh kain tu.
  3. Ulang wash/spin banyak kali sehingga kotoran dalam mesin basuh hilang.
  4. Jalan lupa bersihkan juga tempah penapisnya sekali.

Berminat untuk beli sabun ini, boleh contact Asid.. 0123312030

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.