Jul 2005 04

War of The World2

Posted In Umum

Malam sabtu lepas aku pergi umah kak ja dihantar oleh amir.Bukan apa,aku nak tengok malaysia idol.Sampai pun dah pukul 915,sempat jugak lah tengok sebab malaysian idol start pukul 930.Maklumlah tunggu amir balik keje,lagipun lepas kuar opis dia nak pergi beli tiket wyg dekat piramid.Kalu tgk wyg hari tuh then beli hari tu gak,jawapnyer panjang lah beratur yer,tp sll nyer kitorg tak beratur panjang..amir awal2 lagi dah book.Cerita pasal tiket wayang nie,amir beli tiket citer War Of The World.memang best citer nie,”peperangan antara dunia”.. berperang dengan alien tuh.

Yang best aku nak tgk citer pasal tom cruise arr.handsome beb.hehe 🙂 .Wayang nie best,jalan citer dia lagi best dari citer Hitchiker’s guide to the galaxy…(amir kata)

Anda Mungkin Meminati:


2 Comments

  1. cunn says:

    macam ner bukan usa lwn alien,dah mmg usa yang buat…koewkoew

  2. hehehehe asyik² citer alien lawan usa boring betui

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.