Ulangtahun Papa a.k.a Amir

Alhamdulillah. Syukur kepada Yang Maha Esa, Thank You Allah kerana menetapkan dia jodoh untuk ku.. 🙂

Ku pangkatkan doa kepada Yang Maha Kuasa ini supaya Papa diberikan umur yang panjang, murah re2eki, kesihatan badan yang baik dan sihat, kebahgiaan di dunia dan di akhirat, bertambah amal ibadat dan keceriaan yang berpanjangan bersama isteri dan anak2 yang tersayang.. Insha-Allah

Glitter Photos

Sempena birthday Papa yang ke -’17’, Papa belanja makan dekat Restoran Famous Thai, Plaza Masalam. Ingat nak order dinner set macam hari tu, tapi promosi dah habis daa.. apapun layans juga makan sampai licin sebab peruk dah lapar.. hihi

Takde pula gambo makanan, dah tak sabar nak makan kan, tu yang tak-dan nak snap2 hihi.. nyumk nyumk lenkali belanja makan sini lagi ek Papa!

Alamak, seperti biasa gambar cute Asid pun takde. Biasalah kan camera-women.. 🙂

2 thoughts on “Ulangtahun Papa a.k.a Amir”

    1. Thanks Zan, btw tak nyah sampaikan pun takpe sebab sure dia dah baca hihi, dia follower terbaik asida.net tau. pas publish jer dia tgk.. hihi btw aku akan sampaikan juga insha-Allah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *