Treasure Hunt ..

Hari yang sangat memenatkan. Sakit pinggang kesan dari tarik tali semalam pun tak hilang lagi, di tambah ngan xtvt di bukit Cahaya nih.. habis sengal2 seluruh badan. Walaubagaimanapun, kami tetap ceria dengan kemenangan yang dijuari iaitu menang sebagai naib johan (macam sukaneka jugak). Walau pun team kitorang yang paling sikit iaitu 7 ahli (Ejump, toyie, hilda, as, et, sceera n me), kami tidak gentar menghadapi pihak lawan yang lebih banyak ahlinyer dan ber badan besar keseluruhannya.

Check point yang pertama dan terakhir adalah di Kampung Idaman. So kami diberi taklimat di sini dan bermula 20 minutes selepasnyer. Sebenarnyer kitorang start lewat sangat dari masa yang dijanji iaitu 3 jam lewat dari 745 pg sepatutnyer.Aduhai.. biasalah kan Melayu…Tu masalahnyer ngan Melayu.. Melayu masalahnyer atau pun kita???

To be continued…

Image hosted by Photobucket.comMenunggu…

Image hosted by Photobucket.comSalah satu task diberi semasa di Check point (MUMIA)

more …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *