Thomas & Friends

Thomas, Hero of the rails. Cartoon fav Ashraf sekarang. Hari2 nak tengok train cartoon dalam notebook. Tapi kesian tengok pun senyap2,  xde suara. Hari ini lucky day bagi dia sebab Astro siarkan balik cerita train ni di channel 613, Disney. Start dari jam 2.30 ptg tadi dia tengok sampai tertidur sekarang.

Kesian… suka sangat dia, sampai tertidur. Padahal movie yang betul2 baru nak start ni.. jam 4 ptg. Siapa pula nak tengokkan?? Adik sibuk buat hal sendiri, mama layan FB. huhu

Ada sapa-sapa yang tahu di mana ada jual Thomas & Friends Pajamas untuk size 4-5 yrs?? hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *