The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)
Dec 2013 19

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)0

Posted In Movie/Sinetron/Cerita

the hobbits 2013The dwarves, along with Bilbo Baggins and Gandalf the Grey, continue their quest to reclaim Erebor, their homeland, from Smaug. Bilbo Baggins is in possession of a mysterious and magical ring.

 

Malam tadi, tengok movie The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) [2D] bersama pakwe aye. Tengok Midnite @ MBO cineplex @ Subang Parade (pilih dekat dengan umah). Oklah kan anak-anak ada Mok Su nya jaga di rumah. Ingat tak ramai yang tengok malam rabu, tengah malam, tengah-tengah minggu begini, tapi rupanya.. ramai juga. Siap ada laki bini bawa anak 2tahun lagi. Semangat benor nak tengok citer best begini dok.

Tiket RM14 + RM14 + all start combo Double Rm12.

Citer pasal movie ini, memang best sejak dulu lagi dok mengikuti ceritaciter nya dari Lord Of the ring. Rantai dan Ring nya pun ada simpan (dah lama pakwe den beli masa gi oversea dolu2). Ceritanya best tak?? semestinya best. khikhi tak sabo tunggu sambungannya Dec 2014. InsyaAllah kalau ada umur lagi.

legolas hobbits

gandalf the hobitts

movies-the-hobbit-desolation-of-smaug-dwarves

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.