Tensionnyer!!!

Malam tadi tension sikit sebab rasa macam kena marah.Alhamdulillah dia(sweatheart) kata dia tak marah kat kite.Ingat kan marah kite tu pasal kite tido awal malam tadi pukul 12.Dah kita rasa cam kena marah then dia langsung tak kol kite.lagi lah kite sedihh…Ingatkan pagi tadi dia still marah dekat kite, tu pasal kite naik bus mini pergi school hari nie.Time dalam bus mini dia kol,tanya kita dekat mana..masa tuh baru je naik bus klu kol before tue, sure kita pergi naik kete dia.tu pasal..hemmm sedihhh…
Yang masalahnyer lagi, dah lah lambat.bus mini sesak giler.First bus tak dapat naik sebab orang dalam bus tuh dah jadi cam sadin.Tunggu bus lain datang.Nasib baik boleh naik and duduk.hehehe
Kelas proposal pulak, 2nd presentation.start ngan buttet, ayunik, nadia and so on.Ade gak lah budak2 yang kena present hari nih mintak excuse..delay time.Maybe de masalah sikit kot.Tak pa2.relax2….seronok kan dah lepas present? tak nyah risau2 dah.Just buat report and hantar.hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *