Team Philippines Wins The Amazing Race Asia Season 4

(Pic: Google)

Richard and Richard winning Philippine contestants on AXN’s The Amazing Race Asia Season 4.

The two Richards won $100,000 for winning the race.

Malam tadi tengok TARA final.. Memang best walaupun x ada wakil Malaysia yang termasuk 3 Finalis (sangat sedih sbb kali ini team Malaysia sangat lemah; terutama team Hilda tuh).

Team Richard & Richard menang dengan mudah bila team Ayah dan Anak (Hussein and Natasha) dari Indonesia mengalah a.k.a putus harapan dalam cabaran melintas antara 2 menara tuh (kalau aku entahlah boleh buat ke tidak sebab aku pun gayat).. haha

Tahniah juga kepada pasangan Singapore (Claire and Michelle) yang mengakhiri final episode dengan baik. 🙂

Walaupun diorang hanya menang USD 100,000 berbanding The Amazing Race USD 1 mil, ini pun dah kira banyak giler. 🙂 cukup shopping sakan.

2 thoughts on “Team Philippines Wins The Amazing Race Asia Season 4”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *