Take Picture???

Jumaat..ada satu class erk today.Today ramai budak2 pakai baju cantik2 semata2 nak take picture one batch after kelas cisco(just doing online test..module 9-last).After class pergi office dulu nak amik exam table.Pastuh turun bawah lepak kat kerusi tepi public phone.Tunggu jugak budak2 nih kata nak take picture ramai2..lama gak tunggu takde.Then bergerak ke tempat ayunik.Tanya Ayunik.Kata nak amik gambar kan? mana budak2 nyer.Ayunik kata cancel sebab llambat sangat.. lambat??? entahlah nape ek tak jadi? confius..macam tak ada muafakat dan kerjasama nie..macam2 ek..sedih diorang..hampa…tak pelah dinner nanti bergambo puas2 ek.hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Take Picture!!!

Bangun pukul 955pg.Then mandi.Makan nasi lemak lauk kerang (suruh wawa belikan).Then pukul 11pg pergi medan serai amik seluar yang hantar semalam untuk othe sikit.Pukul 12tghari pulak Amir datang amik pergi amik gamba dekat seksyen 3(Kedai Gambar Sinar).Terkilan sikit sebab ingat nak amik gambo pasport comel2 tapi mendealah(adalah satu jenis pakaian) tue dia tak provided.Aduhai…tak pelah lain kali kita amik gambo lagi.hehehe nie pun amik sebab nak renew lesen bulan tiga nanti.Lepas nih abis dahlah tempoh percubaan.Hehehe
Lepas siap amik gambo, singgah Mcd.Beli double cheese burger dengan vanila coke.Nak lunch makan nasi malas lagi sebab masih kenyang makan nasi lemak.Makan burger jelah.Bungkus bawak balik.Lepas beli burger Amir hantar balik rumah.Malas nak keluar sebab semalam dah keluar.lagipun dia nak siapkan website dia tue.Oklah.tak kisah…
Sibuk2 gak dia tue masih boleh pergi tengok bola dekat stadium Shah Alam.Kalau dah hantu bola nak buat macam mana?wakaka.Selamat tengok bola ek..sapa menang wak??? Selangor vs TNB Kelantan…

Anda Mungkin Meminati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *