Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!

Yeeeeaaaaaaaahh.. Kali ini nak kain pasang cantik pula. Boleh buat baju kurung moden ke baju riau ke..  ceh berangan dulu. Takpe2 kalau berangan tak de salahnya kan.. Kalau korang nak kain pasang, meh ler ikut kome join

Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!

dari

http://syedacollection.blogspot.com

17 Dis 2010 – 21 Jan 2011

🙂

Contest Mimik Muka Menarik

Contest ini aku kena ‘TAG’ oleh Pn ET.

Tarik Tutup pada 25hb Disember 2010

Untuk join tengok syarat2 yang mudah di sini

So, untuk contest ni gambar2 yang di pertaruhkan tanpa edit/tambah percahayaan/color2/blur2 , janji gambar ini adalah gambar sendiri. Hak cipta terpelihara.

Amir Ashraf Bin Amir Shariffuddin

Tambah 3 kengkawan:  Angahsayang, Kaklady & Syada

🙂

Award: Beautiful Blog

Pagi tadi dapat award ni daripada Pn ET (seperti gambar di atas; yg sedang memangku anak; yg sorang lagi mulut senget tuh..ehem ehem ntahlah bini sapa tuu)

Arward ni bukan FREE tau.. ada ‘kerja rumah’ sikit dari tangan pemberi (Pn ET) sebagai tanda penerimaan award ni, antaranya

  • Berikan satu nickname untuk saya (Pn ET) —> dah tahu kan nickname nya ialah ‘Pn ET’
  • Berikan ucapan untuk pemberi award —> Thanks kasi award ni, semoga sihat selalu, tambahan lagi nak menimang cahaya mata lagi, so take care dan semoga selamat lah semuanya ibu dan anak (mcm ubat batuk plak)
  • Berikan 6 Favs artis/singer —> aku minat Dato’ Siti, Pak Nil, Maher Zain, Awie, Adibah Noor dan Sami Yusuff.
  • TAG 10 Orang —> Award ni kena kasi blog yg cantik2 jelah ye? kalau mcm tu, saper yg rasa blog dia cantik, sila lah amik award ni.. jangan malu2 ek.. pastu bagitau Asid..

http://azienaturestories.blogspot.com <– cantik blog dia

http://angahsayang2314.blogspot.com/ <– orange color.. 🙂 i like

Done..

Buat award ni aje amik masa 3 jam.. siap gi sidai kain, gi beli barang, beli McD, angkat kain.. uish dasyat. 🙂