Wash Drum Cleaner (Power Max)

Assalamualaikum, Asid nak share pasal sabun Wash Drum Cleaner ni . Sabun untuk membersih mesin basuh. Jangan kita asyik basuh kain aje, mesin basuh juga perlu dibersihkan. At least sekali dalam masa 6 bulan.

Membersih dan Menyahkuman Mesin Basuh

Dengan sabun ini, tak susah mana pun. Mula2 beli sabun ini, RM15.40 sekotak. Dalam nya ada 2 bungkus sabun 300g satu. Jadi boleh basuh 2kali.

  1. Masukkan sabun sepaket dalam mesin basuh, masukkan air penuh. Kemudian tekan basuh Wash sahaja. Jangan tekan Spin ye. Biarkan semalaman dulu.
  2. Kemudian, pagi nya mulakan wash/spin macam biasa basuh kain tu.
  3. Ulang wash/spin banyak kali sehingga kotoran dalam mesin basuh hilang.
  4. Jalan lupa bersihkan juga tempah penapisnya sekali.

Berminat untuk beli sabun ini, boleh contact Asid.. 0123312030

Sabun Pencuci Baju Bree2e

Last week dapat free pencuci baju ni semasa beli sabun Sunlight pencuci pinggan tuh. So far, dah 5, 6 kali guna dalam cucian baju. Baunya harum.. sedap pulak tuh.. Sabun powder dari Daia tu pun wangi. Tengok 2x handal dan bersih dan cucian baju2 nih. Wajar kah Asid beralih arah ke sabun cucian Bree2e yang cecair nih?

Perkara yg harus ditelitikan..

1. Harga pada kali cucian

Kalau Daia, 2kg untuk 1/2 bulan tuh, bagaimana dengan cecair bree2e (baper liter?, untuk berapa lama?). Nanti survey kat supermarket lah.