Jan 2011 05

Finally, setelah membuang segala iklan2 banner dan entry pasal iklan dari company lain, Asid kembali menjadi ahli Glitterati Nuffnang. Hope, lepas ini amount iklan2 nuffnang ni akan meningkat dan bertambah dengan cepat dan baik (bunyi macam TAMAK lak). Insya-Allah.

Meningkat2 gak tapi kalau korang tak clicks cam ner lak? huhu.. up to uols.. 🙂

Anda Mungkin Meminati:

Jan 2011 21

Assalamualaikum,

Alhamdulillah bertemu lagi pagi Jumaat yang berkat ni..

Hari ini nak citer pasal news terbaru dari Nuffnang. seperti tajuk di atas, juga pic di bawah ni.. BERITA BAIK buat kita nuffnangers.. lepas ini kalau ada orang klik banner iklan nuffnang di websites/blogs kita, then diorang beli items dari situ.. kita dapat komisen lah sikit. Best2!

So,  iklankan dan tariklah orang reramai datang blog/website kengkawan.. Good Luck Semua!

(Klik untuk view)

More details — >>> Nuffang Malaysia

Anda Mungkin Meminati:

Nuffnang Blogopolis 2012!
May 2012 23

wow… something new. Cuak juga ni, macam mana nak jadi SUPER BLOGGER ni??? huhu

Being held for the first time in Malaysia, Nuffnang Blogopolis 2012 will be the first conference organized by Nuffnang Malaysia for bloggers that will consist of a range of classes that will teach you on all that it takes to become a SUPER blogger!

 

so, no1.. kena improve blog design.. hmm den baru tukar aje ni.. nak improve cam no lagi?? haha

 

Anda Mungkin Meminati:

Nuffnang duit raya..
Jun 2015 17

Alhamdulillah

Dh lama x cashout duit nuffnang.. Boleh juga buat duit minyak kete dan toll raya ni .

hehe.

duit naffnang

Anda Mungkin Meminati:

Glitterati Nuffnang is back..
Jun 2015 30

Status nuffnang kembali Glitterati.. hmm kadang xpaham. Xde ubah setting apa2. Iklan still sama.
pepun syukur. boleh raih $$$ lebih sikit.

🙂

Anda Mungkin Meminati:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.