Nokia 5130

Tak sangka pula kelewatan Papa balik malam nih sebab Papa pergi belikan handphone untuk Mama. Hehe sekarang ni Mama memang minat sangat dengan  HP ni. Bukan apa, at least kalau nak ambil gambar dengan cepat dan tangkas, bolehlah aku guna terus HP ni.

Sebab yang paling utama, kenapa aku dapat HP ni.. pasal HP daun aku tuh dah tua, uzur pula tuh. Itulah kenapa dia tak makan supplemen kesihatan banyak2. aiseh kan dah sakit. Walaubagaimanapun, aku still sayang HP daun aku tuh. Dah hampir 5 tahun aku guna memang tahan lama betul. Duduk dalam almarilah ko jawabnya, wat khazana harta karun.

nokia2

Ini aksesori wajib untuk phone nih..

Dah dapat handphone ni, duit raya dapat lagi ke? Papa kata, “ada”. hehe 🙂 thanks Papa. Luv u so much!