MOGOK : Tamat Riwayat

– TAMMAT-

Tamat sudah al-kisah mogok Asid sebab dah merdeka tadi.

Dikhabarkan bahawa blog Asid nih tengah dalam proses ‘renovation’


Oleh itu, Asid amat mengharapkan korang sudilah kiranya menjawab POLL Asid disebelah ———->>>>>


Sebabnya Asid nak tahulah template ni okay ke tak?? Kalau ramai tak suka, Asid tukar kepada yang baru. 🙂


Terima Kasih Keladi… 🙂 Peace No war

Merdeka…Merdeka..Merdeka…

Sudirman :  31 Ogos

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka ! Merdeka !
Tetaplah merdeka
Ia pasti menjadi sejarah

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Hari yang mulia
Hari bahagia
Sambut dengan jiwa yang merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka

MOGOK..MOGOK.. MOGOK !!!

Aku rindu dekat website aku yang lama.. huhuhu

aku tak nak posting apa2 dah…

selagi apa yang aku nak dekat sidebar tuh x ada..

aku MOGOK..MOGOK.. MOGOK…

tension dekat template sekarang…

link yang bercampur aduk.. ntah apa2 ntah..

aku akan membisu..

sehari…

sebulan…

setahun…

…..

..

.

yahooooooooooooooooooooooooooo cuti membloging…

🙁