Drama Korea: Two Cops

Baru habis tengok cerita Two Cops ini minggu lepas. Cerita korea masih tidak menghampakan. Ending yang selalu mengembirakan. 🙂

A single-minded, dedicated violent crimes detective who finds himself cohabiting his own body with the soul of a sleazy con artist; and falls in love with a feisty rookie reporter.

Main: Jo Jung-suk, Lee Hye-ri and Kim Seon-ho

Anda Mungkin Meminati:

Drama Korea: Hospital Ship

Selepas cerita While You Were Sleeping, Asid tengok cerita ini pula. Semestinya On Demand. Any Time nak tengok, boleh.

Jalan cerita memang lain dari cerita korea lain (eh bukan ke jalan citer diorg selalu lain). Best macam citer Dr HOUSE pula. 🙂

Story about young doctors that provide medical care to the locals who live in rural villages via hospital ship that sails around the little islands.Song Eun Jae is an immensely talented surgeon. There was a time when the hospital ship was just used for standard checkups and administering medicine. With Song Eun Jae on board, it can provide complicated surgery. She has seen a lot of success as a surgeon, but also a lot of struggles in her family life. When an unfortunate incident leads her to a ship instead of a prestigious hospital, she haslittle compassion for the stubborn elderly patients. Kwak Hyun is the emotional opposite of his senior doctor, Song Eun Jae. Growing up with a father who is a lauded humanitarian, Kwak Hyun strives to be a warm and caring person. He heals not just with medicine but a smile. It seems natural that he works at his father’s ship, but Kwak Hyun also has some emotional scars. He cannot match Song Eun Jae’s medical skills, but he is infinitely better at connecting with patients. Kim Jae Geol has Hallyu looks and an extensive lineage in medicine. His father is a respected doctor. Growing up, his dad always preferred his brilliant brother, which led Jae Geol to become a loner at heart. His father was obsessed with western medicine. As a form of rebellion, Kim Jae Gol studied oriental medicine, much to his father’s disapproval. His goal in boarding the ship was to escape his father’s shadow. At the ship, however, he must work under Song Eun Jae, who is just as strict, emotionless and disdainful of oriental medicine. Now, these three doctors have to put aside their polar opposite personalities in order to treat their patients. As they all soon learn, working for your fellow humans has its own way of bringing people together

Anda Mungkin Meminati:

Drama Korea: While You Were Sleeping

Drama ini mengisahkan seorang wanita yang boleh meramalkan kemalangan yang terjadi pada orang lain di dalam mimpinya.

Ada sesorang jejaka akan menjadi Hero nya, menolong menghalangi mimpi itu dari menjadi kenyataan.

Cerita yang best, ada juga lawak nya 🙂

Anda Mungkin Meminati:

Drama Korea: Hwarang The Poet Warrior Youth

Disebabkan cerita Strong Woman Do Bong Soon itu, membuat asid ingin melihat lagi cerita lakonan Park Hyung Sik.
Inilah sebab tertengoknya cerita Hwarang. Ramai yang suka tengok cerita ini, memang best tapi ending yang menyuramkan jiwa. Tapi jangan risau siapa yang tengok citer ini takdelah menyesal. 🙂

 

 

 

 

 

The Hwarang – The Poet Warrior Youth ini mengisahkan tentang sekumpulan pemuda-pemuda yang mempunyai tubuh dan rupa yang menarik untuk menjadi penjuang dan semangat cinta terhadap Raja dan Negara di Ibu Kota Kerajaan Silla, Seorabeol.Info lengkap boleh baca disini: SINI

 

Anda Mungkin Meminati:

Drama Korea : The King in Loves

Mengisahkan sebuah cerita semasa Dinasti Goryeo, Seorang putera mahkota Wang Won (Siwan). Dia memiliki penampilan yang menarik. Berteman baik dengan Wang Rin (Hong Jong-Hyun) yang berasal dari keluarga pembesar negara. Wan Ring juga pengawal peribadinya yang setia. Mereka berdua juga berkawan rapat dengan Eun San. Seorang puteri dari keluarga pembesar dan terkaya di negara itu. Wang Ron dan Wang Rin sama-sama jatuh cinta terhadapat Eun San. Kisah cinta tragis yang menlibatkan cinta dan tahta menjadi hal terpenting dalam ketiga2 sahabat baik ini.
Baru sahaja tamat beberapa hari lepas.

 

 

 

*** sedih juga tengok citer sebab Asid lebih suka Eun San bersama Putera raja Wang Won. 🙁 tapi Eun San lebih suka Wang Rin. Nyammpah

Anda Mungkin Meminati:

Drama Korea: Strong Woman Do Bong Soon

Jarang benar Asid minat tengok korea ni, ini penangan mak asid lah ni. Haha.. actually mak asid tak dengar, dah lama ada masalah pendengaran. Jadi dia jarang tengok drama melayu, dia selalu tengok korea sebab ada subtitle. Paham lah jalan citer itu. Pastu, dua minggu Mak Asid ikut Asid balik Shah Alam.. jadi mulalah citer korea di tengok.. start terjebak dari citer ikan duyong tu, pastu Woman Room.. kemudian citer ini.. Strong Woman Do Bong Soon. Citer ni memang best, sweet sangat. Pelakon pun semua cute dan handsome (Asid ni memang kalau tengok citer.. pilih pelakon sket.. haha)

So, ni serba sedikit info tentang citer ini. Kalau nak tengok.. sempat sangat. Masih ada di Astro On Demand.

Strong Woman Do Bong-soon is a 2017 South Korean television series starring Park Bo-young and Park Hyung-sik in the title role as a woman with superhuman strength.
Do Bong-soon (Park Bo-young) was born with superhuman strength. Her strength is hereditary and passed along only to the women in her family. Her dream is to create a video game with herself as the main character. She desperately wants to become a willowy and elegant woman, which is the ideal type of her crush, In Gook-du (Ji Soo), a police officer. Thanks to her strength, she gets the job of a bodyguard, to a rich heir Ahn Min-hyuk (Park Hyung-sik), the CEO of a gaming company, Ainsoft. Contrary to Gook-du, Min-hyuk is an odd man who is playful, a little spoiled, and has no regard for rules, and dislikes policemen. He has recently received anonymous threats, blackmails, and has even been stalked at an occasion.

One day, a series of kidnapping cases break in Dobong-dong, the district Bong-soon lives in, and she is determined to catch the culprit after her friend was targeted. Under the help and training from Min-hyuk, she manages to control her strength to use it for good causes.

Sekarang memang sudah tahu ending citer. Mestilah happy ending. Itu yang penting kan.. x suka Sad Ending. Buat nyampah aje.

Anda Mungkin Meminati: