Kak Nawal Datang?

Alhamdulillah. Dengan berita sedih yang timbul [ini], Engkau selitkan juga kegembiraan kepadaku Ya Allah. Terima Kasih Ya Allah..

Hari ini berkobar2 bangun awal, kemas rumah sikit2.. untuk menyambut tetamu dari Sri Kembangan nih. Dari semalam katanya nak datang. hmm hati berbunga2 ler (mcm eT hari tuh!). Lepas jam 12 tengahhari, tetiba dah tiba tetamu yang di tunggu tuh.. siapa dia?? tengok pic ni dulu?

Kak Nawal and Darwish

dari

http://www.saunamu.com

Dengan keadaan tak ready, just terus pakai tudung jerk. Rumah bersepah bagai nak rak!.. huhu malunya ngan akak.. pulak tuh borak2 kosong jerk, tak sempat nak kasi pe2 jamuan.. lenkali akak datang lelama sikit ek.. hari Sabtu ke Ahad ke.. leh kita buat ‘party tupperware! opps party sauna jap!

Kak Nawal dengan baik hati dan rajinnya tuh, datang sendiri ke rumah Asid untuk kasi ‘Hadiah Misteri’ dari contest yang dianjurkan-nya terdahulu. Actually Asid menang 2nd pri2e iaitu RM50. Tak sangka pula de tambahan hadiah misteri. :). Hope de re2eki lagi untuk menang 1st pri2e pulak lepas nih… sebab SAUNAMU.COM akan mengadakan contest sekerap yang mungkin.. tiap2 bulan??? jom terjah ke sana ye!


Sangat2 lah hepi nya hati! Hadiah Misteri tuh spt pic di atas. Cake! Sangat sedap.. akak buat sendiri ke tuh? hehe Ashraf pun suka. Sempatlah bagi sikit kat mak mentua tad.. 🙂

Terima Kasih Daun Keladi, Harap2 dapat lagi!