Alhamdulillah ~ LOMO sudah terima

Alhamdulillah syukur..

Ingat tak GA yang asid memenangi LOMO camera dari Mialiani.com dari entry  ini??

hehe dapat sekali filem lagi. Asid sudah terima kelmarin. Belum lagi mencuba menggunakannya sebab ia memerlukan bateri..hehe tak adalah kena tunggu time special bila nak guna kamera ni.. time dalam air.. mandi tepi pantai ke.. berenang di dalam kolam ker…

anyway terima kasih bebanyak kepada Syuhadah untuk hadiah yang awesome ni. Harganya pernah dilihat rm40 tapi tak sama dengan rasa kalau dapat free kan. Tambahan lagi, bila kita betul2 lakukan usaha untuk mendapatkannya.

Terima kasih Allah.

Pilihan hati ~ pink color~ smart n cute kan?? sila jeles.. hehe

Asid Pemilik Lomo Aquapix FREE

Assalamualaikum,

Flash back, 3May lepas Asid join GA Mia Liana untuk memenangi hadiah SPECIAL LOMO ini

dengan voted Mia Liana setiap hari dalam DiGi WWWOW Awards 2012,

 


Akhirnya hari ini, tuan penganjur inform asid dapat. Ada juga re2eki buat Asid ek. Terima kasih Ya Allah. 🙂 (teruk benor, tak check sendiri kaa??…. maaf asid sibuk 2,3 hari ini)

Terima kasih juga buat penganjur yang sudi bagi hadiah yang awesome ini.. kalau ada buat GA lagi, roger2lah asid lagi ek.

All the best, semoga Allah memberi lebih banyak rahmat buat Anda..amin.

 

Siapa Nak Lomo Aquapix FREE ?

Giveaway ini bermula dari 27.4.2012 – 13.5.2012 ..

Assalammualaikum,

Cantikkan LOMO ini? ingat nak cuba dapatkan LOMO ini, disamping cuba

memberi laluan kepada
 Mialiani.Com menjadi blogger terbaik di DiGi WWWOW Awards 2012

All The Best!!
dengan memberi undian setiap hari yeah..

Apalagi jom undi >> CARA-CARA

share link..

sudah vote..

share FB

Tweet..

done untuk 3/5/12. esok kita vote lagi..

LOMO pilihan.. light PINK

Lomo Pilihan : LIGHT PINK

2011 Atiqah Homemade Chocolate Giveaway

Terliur dan telan air liur di buatnya tengok macam2 bentuk dan color coklat ni.. nyumk2

Harap2 Asid dapatlah merasa coklat2 bermotifkan purple ni, kalau sedap boleh order ni..

kengkawan nak juga coklat free?? meh join.. klik kat banner di bawah

Ada 2 syarat jerk:

anda haruslah mempunyai akaun facebook
anda harus mempunyai blog jugak. 🙂

Tarikh Tutup: 28 Januari 2011