Jalan-Jalan Ke Batu Laut, Pantai Morib

Selepas kuliah Dhuha tadi, kami sekeluarga pergi ke Batu Laut, melawat kampung halaman Papa. Lepas itu, lepak di Pantai Morib.. sedup angin.. makan tengahari, makan ais krim, main2.. 🙂

Seronok juga kadang2 nak release tension dengan bunyi deruan ombak. Alhamdulillah.

Hari Raya Aidilfitri 2018

Assalamualaikum, Asid mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir dan batin kepada semua yang membaca ini.

Tahun ni memang seronok beraya, walaupun ada keluarga tidak bertemu..in shaa Allah ada masa ruang dan peluang, kita ketemu.

lagi gambar >> KLIK SINI

‘Open House’ Yang Tak Berapa Nak ‘Open’

Kalau nak ‘buka’, buka sajalah kan. hehe bukan apa.. aku hendak cerita pasal siang tadi. Bukakan pintu rumah untuk keluarga Shah Alam datang beraya pula. hmm memang aku tidak larat hendak masak apa-apa pun (setiap tahun tidak larat.. apa daa..). Itulah aku.. malas agaknya. kalau malas cakap sajalah malas

Wan2

Ingatkan hendak jamu diorang makan sate. Mengenangkan Sate Kajang di Taman Melawati sentiasa padat dan berderek orang berbaris, macam minggu lepas… Papa tidak mahu pergi. Jadi, kami buat keputusan memesan Pizza Hut sajalah. huhu. Mintak maaflah tidak sempat hendak bergambar dengan Pizza itu. Yang ada cuma gambar-gambar ini. Harap tuan-tuan empunya diri jangan marah gambar anda keluar di sini.. okay?

papaash2

Ariss

Bersambung edisi Abang Ash bersama Papa pula selepas ini………. 🙂