Raya Aidilfitri 2009 III
Sep 2009 22

Raya Ketiga

Raya ke3 ni pula kami beraya ke Chini 03, Pahang. Cuti raya papa agak panjang kali ini, sempatlah menghantar Opah, Mok Su dan Atok balik dan bermalam di sana.

Sebelum bergerak balik ke chini, sempat jugalh kitorang menyinggah tengok anak sepupu. Baru 25 hari, badan dia dah macam Arisha. Maklum ajelah kuar2 pun dah besar. Nama dia panjang, dan tak ingat pula.. seakan2 farisa nama panggilannya. Agak2 nya betul lah tuh. hehe

Nak tengok gambar lagi? klik sini.

Anda Mungkin Meminati:

Oct 2009 06

Kali ini shopping untuk Babang dan Adik dekat coolcotton. Jumaat lepas aje aku bayar duit papa dia ler, semalam dipos dan pagi tadi dah dapat. 🙂 Paling seronoknya Babang. Tahu sangat baju ini untuk dia. Sport Tshirt Puma, seluar pun ada.

puma

Untuk Adik pula Mama pilihkan dress yang ini. hehe 100% cotton. Hope Adik tak nangis sebab panas, kalau pakai dress ini nanti. 🙂

dress

Anda Mungkin Meminati:

Syawal 2012 – Chini 03
Aug 2012 22

Assalamualaikum,

Pertama sekali, hati sedih mengenangkan Ramadhan yang baru berlalu.. ntah tahun depan bertemu lagi ke tidak. Semoga di limpahi nikmat Allah dan bertemu Ramadhan di tahun hadapan pula amin.

Kedua, rasa gembira menyambut Hari Raya 2012 bersama keluarga tersayang. Insya-Allah Ramadhan dan Syawal tahun ini lebih baik dari tahun yang sudah. ‘Lebih Baik’ dari konteks pemikiran dan penambahan taqwa dan iman kepada Nya. Insya-Allah.

Hajat yang utama itu tidak kesampaian. Kita hanya merancang, Dia juga penentu segalanya. Bagaimanapun, Subhanallah tadi malam, sampai juga hajat tersebut. Tak kisahlah dalam bulan Syawal pun, janji tertunai kan? Syukur alhamdulillah.

Tahun ini, Raya pertama di Chini 03, Pahang.. rumah ibunda dan ayahanda Asid. Meriah tetap meriah. Syukur.

Tema color baju raya tahun ini Grey.. Kuih raya pula semua berkat dari tunjuk menunjuk.. kebanyakkan kuih dari yang Asid jual. hehe 🙂

Anda Mungkin Meminati:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.