Award: Beautiful Blog

Pagi tadi dapat award ni daripada Pn ET (seperti gambar di atas; yg sedang memangku anak; yg sorang lagi mulut senget tuh..ehem ehem ntahlah bini sapa tuu)

Arward ni bukan FREE tau.. ada ‘kerja rumah’ sikit dari tangan pemberi (Pn ET) sebagai tanda penerimaan award ni, antaranya

  • Berikan satu nickname untuk saya (Pn ET) —> dah tahu kan nickname nya ialah ‘Pn ET’
  • Berikan ucapan untuk pemberi award —> Thanks kasi award ni, semoga sihat selalu, tambahan lagi nak menimang cahaya mata lagi, so take care dan semoga selamat lah semuanya ibu dan anak (mcm ubat batuk plak)
  • Berikan 6 Favs artis/singer —> aku minat Dato’ Siti, Pak Nil, Maher Zain, Awie, Adibah Noor dan Sami Yusuff.
  • TAG 10 Orang —> Award ni kena kasi blog yg cantik2 jelah ye? kalau mcm tu, saper yg rasa blog dia cantik, sila lah amik award ni.. jangan malu2 ek.. pastu bagitau Asid..

http://azienaturestories.blogspot.com <– cantik blog dia

http://angahsayang2314.blogspot.com/ <– orange color.. 🙂 i like

Done..

Buat award ni aje amik masa 3 jam.. siap gi sidai kain, gi beli barang, beli McD, angkat kain.. uish dasyat. 🙂