TAG: Lama dah tapi tak perasan

Dah lama dah TAG ni buat Asid dari sis  in-law, Ieza. Tapi baru perasan. Tengah2 tension dengan Fireworks ni, kita layan TAG ni dulu.. Zassss

1. What’s your most favourite colour?
Blue: yang penuh kedamaian

2. Who is the most important to you?
Of Course Allah Swt
My husband
My children
My Family
My Friends

3. How often do you think of commiting suicide?
ntah…..

4.Do you think you have enough confidence?
Dulu tak lah, semenjak kerja di PKR. Sedikit sebanyak melahirkan ke”confident”an tuh.. hehe

5. How many babies do you want?
Dulu fikir nak 3. Tapi bla dapat yang 2nd ni.. sakitnya.. huhuhu kalau berani tempuh lagi apa salahnya. tapi masa tuh kena cukup kuat dari segi fizikal, mental dan yang paling penting.. of course money. huhu mahal tak ingat.. hehe

6. Do you believe in seeing a rainbow after the rain?
Of course… tapi lepas hujan panas jelah kot..

7. What’s your goal next year?
nak hias rumah cantik2, tak serabut macam sekarang ni!!

8. Who’ll you miss the most, if you dont talk to them?
Of course my family first.. and my friends.. masing2 dah ada haluan hidup sendiri. Tapi jauh di lubuk hati, nak lepak2.. borak2 dengan diorang.. diorang nak ke??

9. Do you think the person who tag you like to play kidnapping?
Ieza??? nak kidnap? kalau kidnap pun sure dia kidnap Ashraf dulu.. “Babang” and “Yaya”

10. What do you want for Christmas?
Manalah sambut. Kalau nak bagi pun… bagilah kereta, Honda pun jadilah.

11. What is your bad habit?
Ntah.. dah jadi mama pada 2 budak kecik ni, maybe kuat membebel kot (walaupun diorang tak faham)

12.Do you have a secret crush?
zaman U dulu..

13. Do you cherish every single friendship of yours?
Of course..

14. What does flying mean to you?
terbang si burung terbang.. terbanglah tinggi2

15. What do you crave the most currently?
McDonald and KFC.. itu pasal lah gemuk gedempol (betul ke eja ni?)

16. Are you single/ in relationship..
dah cerita pasal husband n kids.. sure arr dah kahwin.. apa laa

17. What have you done to yourself to make yourself happy?
Main dengan anak2, chat ngan Papa dan Berangan2 kosong..

18. How’s your day?
hari ni? penat sebab puasa… wakaka

19. If you asked to make a wish, what would you ask for?
keluarga yang bahagia.. diberi rezeki yang halal.. of course nak pergi haji dan hantar Tok Cek n Mok Mek pergi sana juga.. InsyaAllah.

saya pun nak menge’tag’:
kengkawan.. ET, Ikram, Glah, Oya, Niza dan yang mana ada blog tu ler.. cuba lah buat ek.. time free n mengantuk tuh.. 🙂

2 thoughts on “TAG: Lama dah tapi tak perasan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *