TAG: Lagi dari Sis in-law

TAG ni lagi lama dah. Kedua-dua adik ipar yang TAG Asid; Ieza dan Nana. Masa tengah rajin ni leh arr buat. Wakaka.. soklan nya ada yang sama dengan TAG sebelum ni. Apa daaa……

1) Do you have secrets?
Yup. Sure semua orang ada.Kebanyakkan secret Asid, my husband tahu…

2) Would you fall in love with a guy/gurl younger than you?
yes. First love asid dulu..

3) What is your mistake that you have done lately?
Marah2 Ash dan kekadang angkat tangan dekat dia (sedih pulak bila dah tahu kita buat mistake.. dia plak jadi mangsa.. huhu)

4) What would you do with a billion dollars?
Beli rumah sdr, besarkan rumah mok mek dan Mama. Bawak diorang pergi Haji… dan macam-macam lagi. Tak tertulis kat sini.. hehehe

5) Will you fall in love with your friend?
Tak kot…

6) Which is more blessed, loving someone or being love by someone?
of course both

7) List 5 current favourite songs :
Ntah.. dah jarang dengar lagu
– Yang sebenarnya: Yuna
– Sampai Syurga: Faizal Tahir
– Lagu2 Siti Nurhaliza

8) If the person you secretly like is already attached, what would you do?
cari yang lain arr

9) List 3 favourite TV shows:
Of couse CSI series, House, Macam2 Aznil, Mentor, AF kalau ada larr

10) Do you have any regrets?
Adalah.. banyak kot..

11) Would you be the person that you are if you were to be reborn?
Mestilah jadi diri sendiri

12) What do you want the most at the moment?
Handphone baru.. kedua2 hp ni dah uzur benor..

13) What kind of person do you think the person that tagged you is?
kakaknya cute.. suka2 kanak2, adiknya.. sukar dijangka. tak tahu apa di dalam hatinya kekdg..

14) Would you rather be single and rich or married but poor?
Dah jodoh.. kawin dengan orang tersayang.. kerana dia sanggup lakukan apa saja kan..

15) What is your favourite color?
Blue.. sedamai laut

16) Would you give all in for a relationship?
Tak mungkin..

17) If you fall in love with 2 persons simultaneously, which one would you chooce?
Orang yang paling lama kita kenal arr..

18) What are the top 5 bands that you listen to or love?
Ntah..

19)Name things you would like to do but never able to .
Jadi macam siti nurhaliza kot..

20) I want to tag :
Semua kengkawan… Glah, Et, Ikram dan Asida.net visitors.. buat nooo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *