TAG: Ada lagi TAG

Ada lagi TAG dari si budak kecik ni. Selalu kasi TAG dekat kita tapi tak pernah nak list kan url blog kita dekat blog dia.. apa daa (ayat suruh buat.. apalagi add lah link kat tepi tuh!!!)

1. Anda rasa anda hot?
Hot??? gemok adalah. Kalau hot pun sebab byk sparetyres. wakaka

2. Upload gambar kesayangan anda!

Abg&Adik2

3. Kenape anda suka gambar ini?
Gambar anak2 kesayanganku yang botak. “Babang” dah pandai jaga adik. 🙂

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
1st day habis pantang.. ada orang belaje.. rembat ajelah

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu Tema Manjalara.. sebab baru tadi tengok citer tuh

6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Baca blog orang lain dan posting something dalam website kita

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama ape?
surelah Mama. Syoknya bila anak2 panggil..

8. Tag lagi 6 orang tanpa rasa kekesalan. Sila lakukan, kalau tak kena denda mandatori…wah gitu ke?

6 Orang?? Macam ramai aje. Aku ni asyik TAG orang yang sama je. So, pandailah tuan empunya tuh buat TAG ni pula. 🙂

1. ET
2. Ikram
3. Glah
4. As Comel – 1st time aku TAG ko ni
5. Niza Salleh – 1st time gak ni
6. Oya – dua kali dah ni
7. Vivie (jawab Tag ni dalam FS pun boleh.. hehe)

* siapa No. 1 kepada anda
My Friend.. dah anak sorang

* Bagaimana pulak nombor 3
Kawan sekampung.. ada pula skrg x kasi aku baca blog dia,kena invite dulu (entah bila lah ko nak invite aku Glah??)

* Kate sesuatu tentang orang ke-2
Nama dia Ikram.. husband kepada No 1. Kawan aku juga masa belajo dulu

Cuba2 lah buat ek.. 🙂 (kalau rajinlah.. tak paksa…)

2 thoughts on “TAG: Ada lagi TAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *