Sunday

Disebabkan malam tadi tidur lambat sangat, hari ni bangun lewat pukul 11pg. Pastu terus mandi dan sambung to do my thesis. Aduhai..dah sampai pukul 1 tghari, break.Then sembahyang Zuhur dan keluar dengan Amir pergi Summit, USJ. Kalau tak de hal ni malas nak keluar sebab banyak keje nak submit. Pergi pun sebab hendak repair pocket pc. Dia punyer charger rosak. Pergi2 tak de plak charger tuh, disuruh pulak cari kat lowyat. Hmm :(. Lepas perkara menghiris hati tu, balik Shah Alam pergi Giant beli barang rumah. Sambil tu belilah buah tangan untuk orang kampung..hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *