Sunday- 1st night at Sentul

Today, first night kat umah sentul.so,kira2nya kitorang dah berpindah ke rumah baru,rumah sendiri. Itu pun sebab esok aku dah start kerja.Insyaallah,2moro aku tak ada masalah dengan kerja baru aku tuh.walaupun dalam tempoh training..hehehe

Tapi kekadang risau jugak,sebab dah banyak dengar citer, kena hati2 sikit sebab dah ramai orang yang kena pukau,time tunggu bas,time tunggu org amik,jalan2 time shopping..tu lah.Takut jugak dan oleh kerana itu kena bawa apa yang patut je gi keje.Takkan nak pakai barang kemas keliling badan ek.insyaallh tak ada apa2 hal… kena hati2 lah selalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *