SUKANEKA PASTI AL-AMIN??

Assalamualaikum,

Hari ini dapat surat pemberitahuan pada 5 MEI 2012 [Sabtu] ini adalah HARI SUKANEKA PASTI AL-AMIN. Iaitu sukaneka oleh sekolah babang Ashraf.

1st time, babang Ash akan menghadiri sukaneka sekolah sebab tahun ini baru masuk sekolah.. hehe. Mama risau sangat kalau babang nanti malu2 nak main… sebab masa training pun taknak taknak.. Teringat pula sukaneka pada PERJUMPAAN UTM tahun lalu. Semua group babang main, semua kalah.. haha

So, keluar ke PKNS tadi beli seluar dan kasut sukan untuk babang. Badik pun mengamuk juga tadi nak kasut..asut..asut.. sian. Last2 tertidur kat depan tv.

Beli jugak bahagian dia, hmm mengamuk juga. Anak-anak…. eh bukan untuk anak-anak aje, untuk bapak anak pun ada sekali. ^_^

Pelik kenapa time gini pun ramai orang di PKNS ni, rupanya sales lah.. sempat rempat jam ini untuk anak-anak.

takpe next time adik sekolah, beli untuk adik pula ya.. hehe

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *