Sticker UiTM

Hari nie bangun pukul 9pg sebab malam tadi lewat tido buat power point. then sambung balik kerja tue pastu print nak bagi cikgu check.dann Pukul 10 Amir datang amik kite pergi tukar seluar yang tersalah beli.After tukar seluar lunch dekat restorant selangor fc sambil discuss pasal my presentation 2moro.After discussion, kitorang pergi Pejabat Keselamatan UiTM untuk dapatkan sticker kereta(PAS masuk).Pergi lah pejabat tue dengan harapan sekejap sebab just nak amik sticker tetapi sebaliknyer yang berlaku.Ada ke patut disuruhnyer balik kite isi borang. Bukanyer kita tak isi borang lagi,dah isi dah..dah lengkap dah sebab tue dapat pas sementara.Sakit hati betui. Siap suruh pergi fotostet balik geran kereta dan surat kebenaran dari tuan punyer kereta.Aduhaiiii!!!! menyampah…

Kite cakaplah “saya dah complete isi borang hari tue siap dengan salinan geran kereta dan surat kebenaran tuan punyer kereta.” boleh pulak jawap..”Hmm biasalah kalau borang yang bawak masuk dalam,susah nak cari balik.entah mana diletak”..soooooooo..itu bukan masalah kite as client.Kite dah kasi borang n dah dapat permission boleh bawak kereta so kalau tetiba borang tue hilang..bukan masalah kite..masalah diorang.asal tak keep in betul2 dalam komputer.Kalau seribu copy kite kasi pun,boleh gak hilang nyer sebab tak disimpan di tempat sepatutnyer.Ini kah cara mereka untuk mencapai matlamat ISo..hmm sampai bila2 pun tak leh capailah jawapnyer. Dah lah hari tue dua kali pergi masa nak isi borang sebab tak ada surat kebenaran.Boleh lagi diterima..but now..kena isi balik semula.ada ke patut???tak patut..tak patut..kena plak balik umah buat surat then pergi fotostet…Pastuh tak sempat nak hantar sebab dah ada kelas petang.Nak hantar hari lain..hmm mana de transpot..kadang2 tue berbaris punyer panjang ikut giliran..aduhai.Ingat nie saja ke keje kite …dah lahbusy nie..busy tahap maksima..Hmm napelah hari nie teremosi sangat..penat..geram..n apa2 lagilah.Aduhai sakitnyer hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *