!st Paper- Protocol survey

Yesterday, 1st paper aku untuk sem nih.Protocol survey!!! Exam jam 900-1200. Nak kata soklan2 nyer senang, tak lah senang sangat. Kebanyakkan apa yang aku score kuar rupanya tak kuar langsung.Aduhh…. Apa yang membuat aku terasa lagi frustrated.. bila aku tak perasan soklan Part c at the last page of the paper.Shitt… sungguh @#%$@^&@… aduhai.. boleh aku melanguttttt sepanjang 30 minutes terakhir tuh tanpa buat apa2, alih2 last one minute baru aku perasan yang soklan tuh belum lagi jawap.Aisehman… rugi! rugi.. 10 markah.Dah lah sure soklan tuh leh dapat full mark.. just citer pasal process-process communication.. aduhai.. sedih bagai nak giler cuma tak giler je lagi….

Balik dari paper nih, aku tido mcm dah tak nak bangun dh…huhuhuhuhu sedih + kecewa. 🙁 mengapakah jadi begini????? 🙁

————–>> apapun pasti ada hikmah disebaliknyer. Moral story.. check bebetul soklan dan jawapan.. jangan asyik berangan and buang masa dalam examination room.okeh??? oklah tuh.. (sekadar peringatan pada diri sendiri)

Anda Mungkin Meminati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *