SPA Examination

Hari ini Asid ada exam SPA  dekat Sekolah Berasrama Penuh Integriti Gombak. Kali ni kali ke 3 Asid amik exam ni, tak ada rezeki lagi nak kerja gomen. huhuhu Oleh sebab ada exam ni, terpaksalah hantar ASh dekat nursery bawah apartment ni. Sedihnya tinggal ASh, maklumlah first time bagi orang lain jaga. Lagipun upahnya RM20 sehari. Okeylah tu ek.

Hantar Ash dekat nursery lebih kurang pukul 8 pagi, then Papa hantar Asid pulak. Sepanjang exam asyik ingat dekat Ash je. Yelah takut dia nangis je… tak mau minum susu botol ke.. kesian Ash. 🙁

Asid adalah juga member buat bual2 dekat sini. Start dari pagi sampai balik lah dengan dia but tak tahu lak namanya, no phone pun tak amik. Kenapalah boleh tak ingat amik no phone dia. Sabar jelah. Hendak turun bas baru teringat no phone tak amik. Aiseh. huhuhu

Sampai je terus pergi amik Ash. Rindu sangat dekat baby Mama ni. muah muah.. Masa amik Ash, dia tak nangis pun. Senyum.. then baru dia senyum. Agaknya baru perasan Mama dia. Clever boy… 🙂

Dekat rumah, perasan yang mata dan hidung Ash merah2. Mesti banyak nangis ni. Kesian baby Mama. Tak biasa di tingggalkan. Biasalah tu budak2. Dekat rumah pulak, lepas dia puas minum susu dia terus tidur. Dari pukul 6 petang sampailah sekarang. Tak bangun2 tidur lagi. Penat sangatlah tu. hehe 🙂 Tak apalah Ash tidurlah dulu. Kalau dah bangun nanti Mama suapkan bijirin ye. Mesti Ash  lapar ek. Sayang Anak Mama!!!

Citer pasal exam tadi, oklah jugak soalannya. Ada yang senang ada yang susah. Tadi first time soklan matematik Asid sempat buat. hehe kelakar je. Tapi yang masalahnya ujian kefahaman tu. bab2 membaca ni Asid malas sikit. Walaupun BM dan BI, jawapannya hampir sama je. Aiseh.. huhuhu Moga2 exam kali ni Asid berjaya. InsyaAllah. Kalau ada rezeki ek. 🙂

6 thoughts on “SPA Examination”

  1. meen pernah gak amik exam spa tu…sampai la ni x der panggil pun huhuhu….cian ngan kita nak gak rs keje ngan gomen nih

  2. baby iqe pun sama gak..prkembangan dia, dah pandai gelak2 tp pegang mainan lum lg cuma pandai da kacau muka kita..mgigit pun dah..huhuhuh meniarap lum lg…mraung pun dah xda…

  3. waalaikumussalam.

    sihat alhamdulillah. Skrg mcm dulu jugak. Cuma skrg dia byk senyum, gelak dh pandai. Pegang mainan dah lama2, pandai gigit. Gusi still gtl. Meniarap still boleh sikit2. Tp x delh meraung mcm sll. Baby iqe pulak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *