Skill Test

Akhirnyer buat jugak skill test.biar buat awal2 sebab senang sikit nak prepare for final exam.Semua dah settle just tinggal satu perkara.test CSA, itu pun esok pagi.ermm lepas tue dah study week.Terlupa plak, isnin masih ada kelas OB, yang tak habis lagi sylibus..ikut kan dia, suka hati budak nak datang ke tidak, tapi tak best pulak last kelas x datang kan..pergilah jugak.

Skill Test? sedihlah sikit sebab satu router fail nak ping.Tak tahu mana silapnyer.Pasal switch n router satu lagi tuh ok jerk..alhamdullillah.dah lepas.Cuma esok nak buat report fr case study.lepas tue beres..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *