Shopping..

Hari nih tak ade apa2 yang menarik.. tapi ada bite dari Puan Rosanita bhw ada test next week (1@2/9). Tu pun tak sure ada ke tidak.Aku rasa baik buat test before balik bercuti midterm.akut pulak tak seronok pas cuti nak study kan.hehehe eloklah kiranya dibuat sebelum itu.. ok tak??

Lepas kelas Cisco pukul 1230, mus datang amik dekat faculty. Sebab nak pergi Shopping.Tak delah shopping sakan just beli barang2 rumah je.Hehehe

Terasa bosan je hari nih, tapi rasa penat sangat badan entah sebab apa.hehe tak pelah esok nak pergi naikkan bil electric rumah kak ja.hehe nak main videa games.huhu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *