Shopping

Hari ni macam berat sangat nak bangun pagi. Maklumlah malam tadi lambat sangat tidur pukul 1. Pukul 10 pagi baru gerak ke The Mall. Papa suruh siap awal-awal, pergi awal sebab nak mengelak jem. Last2 tadi tak jem langsung, jalan clear. Maybe ramai orang balik kampung, ambil anak masing2 sebab esok start sekolah balik. Lagipun hujung bulan, ramai yang belum gaji lagi. Dan mungkin juga sebab orang dah jarang pergi The mall. Semuanya berkemungkinan…

Pergi Cold Storage, just beli barang2 dapur dan sedikit barang keperluan Baby Ash seperti tisu dan bijirin dia. Lepas siap shopping, pergi makan KFC as lunch Mama dan Papa. Baby Ash belum boleh makan lagi, tak ada gigi kan. Tapi Baby Ash ni.. tak kasi Mama dan Papa makan dengan tenang. Mengamuk je dia. Nak kena dukung je. Baby Ash.. Baby Ash.. 🙂 Apapun Mama tetap sayang baby Ash. Alhamdulillah demam Baby Ash dah kebah. Dah kurang panas badan Baby Ash. huhu 🙂 happy Mama.

Tunggu Papa siap makan KFC dulu

Papa makan 2 ketul ayam je?

Bestnya KFC tu

12 thoughts on “Shopping”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *