Selangor Kembali

Malam tadi ikut Abang pergi tengok bola dekat Stadium Shah Alam. Pergi pun bukan macam selalu, sekarang game start awal pukul 8 mlm. So lepas solat Magrib kat rumah, terus keluar…Tapi malam tadi game start lambat sikit dari masa yang diwar2kan, maybe first time main awal.

Semalam juga game permulaan bagi musim baru.. Selangor Vs Melaka dalam Liga Super. Nasib baik lah semalam menang 1-0. Tu pun dah sampai saat2 genting baru nak rushing… biasalah ek.

Penonton pun tak berapa ramai macam selalu.. Maybe ramai yang tahu game dah start ooo maybe ada yang tunggu 2 3 game, tengok selangor team main macam bagus baru nak datang tengok. Orang2 macam inilah kita panggil Lalang. Time berada diatas, banyak game menang..baru nak support… tu pun kalu di tengok mesti kena menang.. kalau kalah sure diorang kena kutuk habis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *