Selangor 1-Kedah 1

Today, bangun lewat sebab malam tadi pun tidur lambat.Lagipun today tak ada planning kemana2, so duduk rumah je sepanjang hari.Nak kata study.tu tak ada larr, buat assignment pun kejap jer. Banyak buang masa dengan menonton VCD citer Ong-bak dan juga Daylight.Tu je sempat.Nak tgk citer gilo bola, still tak ade masa.Tak apalah citer tue bila2 boleh tengok kan.

Petang pulak ingat nak ikut amir pergi tengok bola selangor Vs Kedah.Tapi time kol dia, dia dah ada dalam stadium. Biasalah orang gila bola.sedih.. tak apelah duduk umah jer.Duduk umah pun tak buat apa-apa, entah apa nak jadi ek.Tak lama lagi nak final.Masih main-main lagi.acid..acid…
just tengok tv jerk.Pukul 11 tadi dapat result bola.Selangor 1 sama dengan Kedah.hebat jugak Kedah nie.respect..respect betul..wakaka tahniah kepada ikram tidak sia-sia bayar rm10 tengok bola kan? hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *