Selamat Pengantin Baru

Pada hari ini, seorang lagi teman (nur wahidah mohamed) mendirikan rumahtangga tapi jauh nun di Kelantan. Sorry sebab tak dapat hadir ke rumah pengantin perempuan, maybe hanya hadir ke rumah pengantin lelaki next week. Apapun asid ucapkan Selamat Pengantin Baru dan semoga hubungan kekal ke akhir hayat.Aminnn …. Welcome to the Club!!!!!

3 thoughts on “Selamat Pengantin Baru”

  1. Kalu bab2 presiden nie mestilah orang dah banyak makan asam garam rumahtangga ye tak? Tak kisah psl wish kat sini, sebab wish2 korang lah asid harap2kan. So, ramai kengkawan yg nak join konvoi ke rumah pengantin lelaki next week? Asid nak join jugak kalu tak ade apa2 hal.

  2. selamat penganti baru wawa & abg hajinya!!

    hehe asid sori ye, tmpg wish kat sini 🙂

    wah….club eh? sapa presiden? kak lin? ke kak gee? huhu

    nmpknya aku dlm masa terdekat ni, xdpt la nk jadi ahli. even ahli tidur pon LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *