Selamat Hari Raya

SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA.. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH. PINTU RUMAH SENTIASA TERBUKA!!

tetiba ada ucapan Hari Raya dalam blog ni. Ucapan Bulan Ramadhan nya mana?

Sorrylah tak wish.. sebabnya Asid pindah rumah baru pada hari nak dekat hari puasa, macam2 nak pasang. Pindah Astro.. satu hari dah siap, pindah STREAMYX ni berbulan2.. sabar jelah. Sekarang dah okay. Alhamdulillah. Telephone rumah juga tak ok2. Nasib baik telephone rumah x guna sangat. 🙂


Raya tahun ni balik Chini, Pekan. Beraya kira meriah jugalah kan. Yang bestnya tahun ni ramai pula orang pakai baju raya tema PURPLE. Siap jiran tetangga sekali. Kalau duduk luar, dah kira satu family lak. hehe

Beraya dengan adik beradik semua, cuma Kakja, Abg Me2ah (beraya di Melaka) dan Abg Man((kerja) je tak beraya sama. Apapun raya tetap syok, ada ketupat, lemang, sate, kuih raya dan Laksa. Nyum nyumk.. tak lupa juga buah2an. hehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *