Selamat Bercuti

Dikesempatan ini Asid ingin mengucapkan selamat bercuti kepada kengkawan semua, begitu juga kepada suami Asid. Cuti seminggu tuh. Mesti best kan…

Sepanjang cuti nih tak ada plan lagi nak kemana-mana, just shopping biasa dan jalan-jalan cari makan je. Dengar citer macam-macam plan diorang nih. Balik kampung ada kenduri Tahlil, ada mende nak buat contohnya nak buat Bubur Asyura. Bestnya diorang buat bubur tuh, harap-harap adalah yang sudi poskan kepada Asid sikit. Kalau hendak balik ke kampung tuh, taklah kot sebab ada appointment dengan Dr.

Walaubagaimanapun, kira balik kampung jugalah kalau balik ke Shah Alam ni rumah Wan Wan Ashraf. hehehe 🙂

Apapun Selamat Bercuti dan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina. Kepada yang kemana-mana tuh, Pandu Cermat Jiwa Selamat. Utamakanlah keselamatan anda dan keluarga anda.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *