sedih lagi!!!!!

Bila buat status sedih sangat 🙁 (ym) ramai member yang buzz tanyer nape sedih? so, thanx pada korang2 yang take care kat kite.Ada jugak lah kawan ek yang sudi mekongsi kesedihan walaupun sekadar mendengar..thanx. Kepada sahabat baik,Mus.Sabarlah.. kita serupa.

19.25.33 tadi terima mesej dari mus.
cid, aku sedih la duk mwr sorg2.tu yg aku msk jd ajk sume tu.ssh nak cr kwn cm ko…kt sini rata2 hikpokrit byk la.baik time nak @ ade apa2 je.pastu ilang…aku kat sini tak ngn ko,anim, dyana yg lain2 takleh pki.aku dh tak sbr ngan dorg2 tu. tggu ms nk meletup je.yg tak sangka tu kat depan punya lembah lmbut tapi teruk perangkai..

me replay.
tu la psl, mmg ramai cm tu.kdg2 nmpk je dialh yg terbaik,alim.tp entahlah.aku pun ngan ko je best kwn n chepet.yg lain ms x de kwn, kte lh satu2 ye kwn die, tmpt ngadu, tp bila dh ada kwn lain, kite diketepikan. apa2 hal cr org tu, kte ada depan mata pun mcm x de. biasalah org2 ni mcm2 perangai.sabar jelah. buat hal kite sdr lg best. tak nyah pikir hal diorg.ok.relax2. lagi banyak perk brlaku lagi banyak mmatangkn kite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *