SEdih KEnangan LAma MUncul KEmbali

Dulu 2/3 hari lepas, aku terima satu panggilan telefon dari telefon opis dekat Johor. First aku ingat ada orang tersalah nombor. Tak disangka pulak yang tipon tuh Bini x bf aku dulu. Ermmm nak dijadikan cerita yang dia marah2 kata ku ganggu laki dia tu apasal. Aku langsung tak tahu nombor tipon diorang macam ne aku nak contact. Konfius betul. Marah aku dengan key point dia “jangan ganggu suami saya.kami dah kawin dan hidup bahagia”. Dia dah kawin dan ada anak, aku nak peduli apa kan. Lagipun aku hidup bahagia disamping Amir tersayang. Malas nak fikir tentang diorang lagi. Asalnya aku marah dan sedih jugak pasal bini dia kol aku then tuduh aku nie macam2. Aku buat dunno je. Semua kata2 dia aku take note gak, maybe xbf aku tu buruk2kan aku dekat dia. Biasalah org kalau dah tak suka, macam2 dia mengata. Tapi yang peliknya napa lak dia nak citer pasal aku lagi. Bukan aku kacau rumahtangga dia pun. Tetiba je. Tu pasal. Kot ye pun nak merajuk, nak marah atau nak gurau2 ngan bini dia, janganlah kaitkan dengan nama aku lagi.

First aku nangis2 kat amir. Amir kata buat apa nak nangis pasal org yang x de hubungan apa2 ngan aku lagi. Lantak dia arr nak buruk2kan aku dekat bini dia. Bukan dekat kawan2 aku atau keluarga aku. Lagipun kalau dia burukkan atau puji aku pun bukannya aku dapat apa2 kan?

Kata2 tuh ada betul gak. Lepas nangis puas2 tuh rasa lega sikit. Lega tuh bersilih ganti ngan perasaan marah sangat. Rasa geramm…. nasib baik x de nombor dia..Kalau tak.. Siap arr

Hehehe sekarang aku nak tumpukan pada buah hati aku sorang..hehe
:)acidcun 4ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *