Sakit….

Hari nie CSA test2.asal susah sangat? entahlah kalau tengok tue soalan final dah study tapi tulah tak ingat.Nak tengok “toyol” tak tertengok plak sebab cik puan asyik tengok kita jerk.So tak jadi arr takut kantoi.After test lebih kurang pukul 1230 tgh, amir datang amik kite.Pastuh terus pergi Sunway.tengok wayang citer..million Dollar Baby..seorang peninju unggul.pompuan..tapi entahlah macam tak best jerk ending dia..mandi plak….ermm entahlah.

Ikutkan planning yang dah dirancang pukul 640 tengok wayang lagi..citer “sepet”. Tapi dibatalkan kerana “atak” iaitu atok Amir sakit tenat di SJMC.then kitorang terus kesana.Segannyer.Tapi mengenangkan nak melawat orang sakit, buangkan perasaan malu dan segan terhadap family amir.Lagipun ramai saudara-mara dia tak sampai lagi.Adapun lebih kurang 20 orang. Lepas masuk bilik(melawat), keluar jap.Then amir hantar kita balik.Then dia datang balik ke SJMc tu.

Kira-kira pukul 10 malam, amir kasi mesej kata dia kat rumah.Katanyer “atak” dia dah stabil sikit.Alhamdullillah..

Image hosted by Photobucket.comhehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *