Sabun Pencuci Baju Bree2e

Last week dapat free pencuci baju ni semasa beli sabun Sunlight pencuci pinggan tuh. So far, dah 5, 6 kali guna dalam cucian baju. Baunya harum.. sedap pulak tuh.. Sabun powder dari Daia tu pun wangi. Tengok 2x handal dan bersih dan cucian baju2 nih. Wajar kah Asid beralih arah ke sabun cucian Bree2e yang cecair nih?

Perkara yg harus ditelitikan..

1. Harga pada kali cucian

Kalau Daia, 2kg untuk 1/2 bulan tuh, bagaimana dengan cecair bree2e (baper liter?, untuk berapa lama?). Nanti survey kat supermarket lah.

6 thoughts on “Sabun Pencuci Baju Bree2e”

  1. sarah pun pakai breeze..kalo pakai yg botol besar tu mmg tahan lama kdg2 lbh 2 bulan…pas2lak wangi xyah nk pakai softlan ke..buih pun banyak letak sket pun dh byk buih

  2. rumah aku mmg pakai ni..rumah mak aku pun..sebab kureng sket guna serbuk,kdg2 lekat kat baju kan hehe…

    aku pakai yg kuning sbb bley utk keringkan baju indoor dan bau wangi…

    selalu sebotol besar aku tahan lama la jugak.then beli refill je lepas tu…

    cuba lah hehe..

    nota :aku bukan duta breeze haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *