RUAM Yang Teruk

Huhuhu sian Baby Ash. Mula-mula dia batuk dan selsema. Pergi Klinik Sharani Bangsar dapat ubat batuk dan selsema. Then sehari after that, dia demam panas pulak. Nak pergi Klinik Sharani tutup lah pulak (1 Muharram), then pergi Klinik KITA Sentul. Dapat pulak ubat demam. Then dua hari kemudian ( today), ada ruam panas pulak. Habis satu badan ruam naik. Pergi Klinik KITA lagi. Dapat pulak ubat gatal untuk minum dan sapu. Banyak sungguh ubat Baby Ash minggu ni, sampai fobia dia kalau Asid nak suap makanan. Ikut siapalah takut makan ubat ni.. (hehe ikut Mama dia lah 🙂 )

Hari ni baby Ash tidur just pakai drypers je. Kalau pakai baju dan seluar sure dia gatal merenyam. Itupun dalam tidur pun dia boleh nangis2. Sian baby Ash nak bagitahu yang mana gatal pun tak tahu. Apa tah lagi nak garu. huhuhu 🙁 kesian Mama tengok.

Semoga Baby Ash cepat sembuh. Amin..

6 thoughts on “RUAM Yang Teruk”

  1. aduh..tentu sakit tu kan asid 🙁 huhuhu..kena gigit ash 😛 ..hihih vv keje dekat2 sini jer…kota kinabalu. ehehe..mmg la, ash kan nak mua dia blajar dah skg ni 🙂 ..tu la kdg2 sakit kan 🙂 ..tp sian gak kann..

    ash tak nangis ker klu kena antar dkt nursery??
    huhuh

  2. w’kumssalam
    sihat. Cuma Ash je kekadang okay kekadang tak. So far keje ni dah okey sebab keje office hour. Vv keje dekat mana? Belum boleh bangun sendiri. Kalau berpegang boleh lah. Gigi ash dah empat btg. Asyik nk mengigit je. heheh 🙂

  3. assalamualikum asid…lama sembang 🙂 …sihat ker? ash dah sihat? vv bz dah skg ni..sb nak mula keje dah :D…asid mcmna? ok ker?
    ash pandai apa dah skg ni?dah ble jln ker??? hihihi bestnyer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *