Restoran Famous Thai

Dah lama buat perancangan untuk ke Restoran Famous Thai ni. Dulu masa restoran ni terletak area bawah Plaza Masalam tuh, tak pernah pula terfikir nak masuk, makan. Ini diorang sudah move it ke tingkat 2, rajin lah pula.

Btw, terasa nak makan tomyam pedas2 ala2 masakan Thai.. itu pasal pergi sini. Ambil set untuk 4 orang, memang lah kami ber-4 tapi mama dan papa yang pelahap nya. Budak2 ni suka time desert jerk, fruits. Selebihnya kami berdua makan, siap habis tuh.. sampai ketat lah perut tuh. Aiseh mana kata2 hikmahnya ” Berhenti sebelum kenyang”?

Akhir sekali, rumusan tentang restoran ni Sedap Memang Sedap! walaupun tomyam dia macam tak cukup kao. Ala2 tomyam asid masak kat rumah jerk.. hihi perasan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *